Nor Pengedar jsd

1661558_601835213244430_790702115_n

KEPUASAN HATI ANDA KEUTAMAAN KAMI” {KESIHATANMU ADALAH KECANTIKANMU}

WhatsApp/sms/call:019-9975216

Page Like:Nor Pengedar jsd

COD:Klang Valley

POS:bergantung kepada item yg diorder

SENARAI PRODUK 

1. Jamu Pengantin Dara – RM65

images (21)

2. Jamu Aku Dara – RM48

images (24)

3.Coklat Love Habibi – RM48

coklat love habibi

4. Cool Medicated Feminin Wash – RM48

feminine wash

5. Intim Gel – RM56

images (6)

6. Medicated Deep Heat Lotion – RM48

hot

7.Magic BodySlim Soap – RM36

magic

8. Lelaki Jutawan – RM65

jlj

9. Minyak Ikat Kasih – RM65 

ikat kasih

10.Delimalicious white – RM 100

delima

11.Jamu Jalinan Cinta- RM 48

JJC

12. Masker Vagina- RM 25

masker


20130620_202947-1

PENGENALAN KEPADA PRODUK JAMU SUSUK DARA
Manis,Mantap,Seribu Rahsia
  • Mengembalikan kemesraan & kehangatan rumah angga
  • Melawas serta mengeluarkan angin dalam badan , mengembalikan tenaga dan stamina
  • Membantu pasangan yang ingin hamil, mengatasi berat badan, muka berjerawat & jeragat, selulit dan kulit gelap dibahagian celah peha & ketiak
  • Mampu mengeluarkan kotoran dalam rahim serta merawat rahim tersumbat, merawat cyst,pcos,fbroid dan keputihan kronik
  • Membantu merawat & menyelesaikan masalah2 dalaman wanita & lelaki
  • Menyediakan set rawatan dalaman dan luaran utk wanita2 selepas bersalin & berkahwin, anak dara serta set untuk kaum adam.

STOK PRODUK YANG ADA

         20130620_202251-1

 MINYAK IKAT KASIH RM 65.00 SEBOTOL

DIPERBUAT DARIPADA:- IKAN BELACAK- LINTAH- HABBATUS SAUDA- LADA PAHIT- PINANG MUDA.
KHASIAT:Boleh sapu kat breast…bagi breast montok. Yg mana ada baby tu….tgh breastfeed urutkan breast dgn minyak ikat kasih. Boleh cover la time by time supaya jgn kendur sgt.Kalau yg mkn aku dara sapukan minyak ikat kasih kat seluruh breast … jgn kena putingSapu kat punggong bg tonggeks sikit…Minyak ikat kasih tu baja pembesaran..bg darah berjalan. Pakai time pegi kerja. Lepas mandi tu lap air bersih2…Sapu minyak tu sikit je…then urut2 mcm gaya nak pakai coli. Boleh tegang.
CARA KEGUNAAN: Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit, kegunaan:untuk melancarkan peredaran darah di tut tut untuk mengembang dan membesarkan. memberi kekuatan di tut tut untuk keharmonian hubungan rumahtangga

20130620_201929-1

MISS-V: COOL MEDICATED FEMININE WASH..RM48 SEBOTOL

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina. 2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan. 3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan. 4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa. 5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina. 6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan. 7) Kebersihan yang meyakinkan.Lihat seterusnya..

20130620_202337-1

MISS-V INTIMATE GEL RM56.00 SEBOTOL

Gel berubat Intim gel diformulakan utk mengaktifkan sel2 di “vagina canal” atau laluan vagina spya lebih sensitif. Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke “kelen***” dimana ada satu titik ghairah dipaggil “G-SPOT”. gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan. apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur serta lembap kembali. Boleh digunakan oleh sesiapa saja tanpa mengira usia. ada juga wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin. elok utuk mereka yg faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan kelembapan semulajadi dan amat2 sesuai utk mereka yg menghampiri peringkat menopos dan yg telahpun menopos. insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus. CARA PENGGUNAAN: Sapukan ke dinding vagina guna jari sedalam yg boleh.

images (18)

MAGIC POWDER “SUSUK DARA”RM 25

-Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU sebagai bedak. - Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab -Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MAGIC POWDER SUSUK DARA. - Hendaklah di sapu keseluruhan termasuk area pipi kanan dan kiri

KHASIATNYA:- - Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus - Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup - Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang - Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Faraj - Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat 20130620_202407-1

MAGICAL BODYSLIM SOAP – YG KURUS DAN MULUS RM 36

DIGOSOK: 1- paha dan bontot yg berselulit 2- pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu 3- perut 4- pinggang 5- pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber 6- berparut 7- celah kekotoran degil 8- badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.
KESAN SEMASA PENGGUNAAN: 1- kulit akan berasa segar dan naturally dingin 2- Liang-liang kulit akan terbuka- membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit

KESAN PENGGUNAAN: 1- melancarkan peredaran darah 2- Penggelupasan perlahan 3- penggantian kulit semulajadi 4- menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap 5- menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak 6- menghilangkan kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam **Lebih BERKESAN digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini**

Selain dari bahan2 aktif untuk memecahkan lemak di lapisan bawah kulit, sabun ini mengandungi banyak khasiat. Ia mengandungi vitamin dari daun pegaga, seaweed, scrub beras dan bahan aktif untuk melembut dan melembapkan kulit. thats why kuli… t2 mati bekas2 kudis akan mengembang secara proses yg lembut semulajadi, mengering menjadi kuping dan tanggal apabila discrub tanpa meninggalkan parut. Vitamin dr pegaga n seaweed akan membentuk sel2 baru lalu menyubur, menyihatkan dan memutihkan kulit dan menghalang pembentukan parut. elok juga diguna pada perut yang pecah2 akibat regangan semasa mengandung.
20130620_202040-1
KEBAIKAN PEMAKANAN
1. Membuang angin didalam badan
2. melancarkan pembuangan air kencing dan membuang air besar
3.Meningkatkan syahwat
4. Menambah tenaga
5. Menghilangkan penat dan lenguh-lenguh badan
* Boleh dimakan oleh Adam & Hawa
CARA PENGGUNAAN
- Gentelakn sebesar hujung jari kelingking, kunyah & telan bersama air suam
- Khas untuk wanita yang susah datang bulan, ia boleh mengamalkan dan mengurangkan rasa senggugut dan melamcarkan kitaran haid.
20130620_202121-1
*Kegunaan pada seluruh badan
KEBAIKAN :
- Melegakan sakit otot sendi
- Melegakan sengal-sengal badan
- Memanaskan badan dan leher
- Menolong mencantikkan bentuk badan
- Melegakan masalah angin
CARA PENGGUNAAN :
- Sapukan pada kawasan yang berlipat 
- Urut krim sehingga menyerap
- Basuh tangan selepas menggunakannya
RAMUAN:
- Air, Glycerin, Butylenes Glycol, Pepper Extract, Lemon Grass, Minyak kastor, Carbonmer, EDTA, Attantoin, Vitric Acid, Potassium, Citric Acid, Potassium Sorbate dan sadium Benzote
20130620_202056-1

KEBAIKAN:  

- Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat
- Mengurangkan kegatalan pada muka dan mata
- Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh    
  bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.
- Membantu mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka

CARA PENGGUNAAN:

- Buih dan gosokan dengan lembut ke seluruh muka dan badan, bilas sehingga bersih
- Sesuai untuk semua jenis kulit terutama yang bermasalah
Share SHARE

WAJAH BARU 2014

1661558_601835213244430_790702115_n

Share SHARE